Free Joomla Template by Discount Justhost

Szolgáltatásaink

Pályázatírás

Az elmúlt években több mint száz sikeres európai uniós pályázatot írtunk, illetve megvalósításukban vettünk részt. A projektek előkészítési szakaszában
megvalósíthatósági tanulmányokat, koncepciókat készítettünk, a megvalósításban projektmenedzsmenti, disszeminációs, képzési, tanácsadói, szakértői, pénzügyi szervezési feladatokat láttunk el. Vállaljuk pályázataik elkészítését, segítjük megvalósítását, elszámolását.

 

Felnőttképzés

A felnőttképzés területén számos tréninget, képzést tartottunk: kommunikáció, csapatépítés, konfliktuskezelés, anti-burn out (kiégést megelőző tréning),
menedzsment stb. Felkészült oktatókkal rendelkezünk az informatika, az idegennyelv-oktatás (angol, német stb.) területén. Várjuk munkahelyek és egyéni érdeklődök jelentkezését is. Megfelelő számú jelentkező esetén vállaljuk a képzések kihelyezését az ország bármely pontjára.

Kiemelt területeink egyike a pénzügyi, gazdasági ismeretek oktatása, ahol a pénzügyi, gazdasági szakterületeken dolgozókon kívül megszólítjuk a nem pénzügyeseket is. Képzéseink között szerepel egyebek mellett a vállalkozási ismeretek, a pályázati pénzügyi tervezés és elszámolás.

Másik kiemelt területünk a pedagógus továbbképzés, ahol különböző óraszámokban a közoktatás teljes spektrumára kínálunk akkreditált és nem akkreditált képzéseket. Várjuk fenntartók, tankerületi vezetők, intézmények és pedagógusok jelentkezését.

Esélyegyenlőségi képzések megtartását vállaljuk az európai uniós projektekhez.

 

Akkreditációk készítése

Vállajuk intézmények felnőttképzési akkreditációjának segítését, az anyagok elkészítését, az akkreditációs folyamat teljes támogatását. Az intézményi
akkreditációk mellet több tucat képzési programnak készítettük el az akkreditációs anyagát. Szakképzett kollégáink készségesen állnak rendelkezésükre.

 

Pályaorientáció és pályaválasztási tanácsadás

Magasan kvalifikált pszichológusaink és pedagógusaink évtizedes gyakorlattal vállalnak pszichológiai és pályaválasztási tanácsadást a döntés előtt álló fiataloknak.

 

Kutatások

Eddigi gyakorlatunknak megfelelően továbbra is vállalunk közvélemény-kutatást, kérdőívek elkészítését, felmérések elvégzését és kiértékelését. Vállalunk humán kutatásokat az oktatás teljes vertikumát tekintve.

Friss híreink

• Képzésfejlesztési munkáink nyáron se állnak le.

• Tananyagfejlesztésünk újabb állomására ért.

• Sikeresen lezajlott az általunk szervezett egészségnap.

• Megújult weboldalunk.

kepek01.jpg