Free Joomla Template by Discount Justhost

Távoktatás

A távoktatás során a képzési anyagok az internet segítségével távolról is elérhetőek. Ezeket a tananyagokat úgy alakítottuk ki, hogy a hagyományos képzésekhez képest személyre szabottabb tanulási lehetőséget kínáljanak.

A tanulásnak ez a formája hatékonyabb, kényelmesebb és olcsóbb is, hiszen megszűnik a lakóhely és a képzési hely közötti rendszeres utazás. A hallgatók szükség szerint hagyományos - papír alapú – információhordozókat is (jegyzetek, tankönyvek, tanulást segítő útmutatók, tájékoztatók, stb.) kaphatnak. A távoktatás lényege azonban az, hogy - megfelelő jogosultsággal - az interneten keresztül hozzáférhetnek a távoktatási oldalon elhelyezett digitális tananyagokhoz, illetve további (egyénre szabott) segítséget kapjanak a felkészüléshez, ha erre szükségük lenne. Ez további tananyagot, tudásszint ellenőrző teszteket, kérdés-sorokat jelent.

A hallgatók tevékenységét „tutorok” kísérik figyelemmel, segítik, irányítják tanulási folyamatukat. A tutorok figyelemmel kísérik az egyes hallgatók előrehaladását és felhívják a figyelmet adott esetben a lemaradásra, segítik az egyes témáknál elakadt hallgatók problémamegoldását. Válaszolnak az adott tárggyal kapcsolatban hozzájuk érkező kérdésekre, azaz mintegy személyes konzultációt tartanak az interneten keresztül. Értékelik a haladást segítő és ellenőrző teszteket, és az eredményekről tájékoztatják a hallgatókat.

Távoktatási oldalunk segítségével tanfolyamainkat szükség esetén személyes konzultációval tudjuk dinamikusabbá tenni.

 

Adepto - Távoktatás

A képre kattintva léphet át távoktatási oldalunkra.

 

Friss híreink

• Képzésfejlesztési munkáink nyáron se állnak le.

• Tananyagfejlesztésünk újabb állomására ért.

• Sikeresen lezajlott az általunk szervezett egészségnap.

• Megújult weboldalunk.

kepek15.jpg